Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi

în stoc
SKU
a222561
42.50 LEI
Pe scurt

Autori:

Adina Dragomirescu
Irina-Roxana Georgescu
Carmen Ianculescu
Anca-Elena Cristea
Tatiana Păun

Lucrarea este realizată în conformitate cu programele școlare în vigoare, are o abordare atractivă și interactivă și structurează toate noțiunile de gramatică necesare pentru ciclul primar.

Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi este un ghid indispensabil pentru elevii din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a, un adevărat sprijin în dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor de bază studiate în școală.

Lucrarea are o structură prietenoasă, Amadeus și ReMi însoțind elevul în călătoria spre tainele limbii române.

Noțiunile teoretice – de la cele de fonetică, vocabular, punctuație, ortografie până la cele de morfologie și de sintaxă – sunt consolidate de exerciții atractive care beneficiază de rezolvări complete.

În plus, volumul propune și seturi de exerciții pentru elevul dornic sa știe mai mult.

Diversitatea exercițiilor, orientate spre contexte diverse de învățare, dar și relația stabilită de autoare între limba româna și muzică sunt aspecte de noutate și de educare a potențialului elevului din clasele primare.

Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 9786067820683
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 20.5 x 26 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi
Rating-ul tău