Graves

în stoc
SKU
a254651
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Vina a izolat-o. Durerea a sfărmat-o. Iubirea a vindecat-o. L.J. Shen, autoarea bestsellerului Cum să furi o inimă cu un sărut, revine cu o nouă poveste încărcată de pasiune și emoții puternice, despre o femeie prinsă între o relație sigură și o scânteie unică în viață.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-046-1
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGraves
Rating-ul tău

Vina a izolat-o.

Durerea a sfărmat-o.

Iubirea a vindecat-o.

L.J. Shen, autoarea bestsellerului Cum să furi o inimă cu un sărut, revine cu o nouă poveste încărcată de pasiune și emoții puternice, despre o femeie prinsă între o relație sigură și o scânteie unică în viață.

Se spune că prima iubire este deseori și sfârșitul inocenței. Nimic mai adevărat pentru Everlynne Lawson: primii fiori ai dragostei îi aduc o inimă frântă… și o experiență care pare să o urmărească peste tot pe unde merge. Moartea.

În urma unei mari tragedii, Everlynne pierde tot – pe sine și visurile sale, familia și pe Joe, sufletul ei pereche.

Cuprinsă de vinovăție, ea se izolează în Salem, Massachusetts, unde își trăiește zilele apatic, privându-se de orice bucurie. Dar când misteriosul și chipeșul Dominic dă buzna în viața ei, devine tot mai dificil să rămână impasibilă. Dominic este diferit: aventuros, vesel, cu poftă de viață și cu dorința de a o face a lui.

Everlynne este pe punctul de a-și reface viața, când vechile răni din trecutul ei sunt redeschise, mai adânci ca niciodată.

Nu este nimic mai rău decât să fii îndrăgostită de doi bărbați. Mai ales când unul dintre ei te urăște.