Greaca pentru începători (conţine CD audio)

Epuizat din stoc
SKU
C123897
49.61 LEI
Pe scurt
Cursul oferă în final o listă a verbelor şi un vocabular grec-român (adunând toate cuvintele din manual şi trimiţând la lecţiile în care sunt întâlnite). CD-ul audio reproduce dialogurile volumului, câte un vocabular minimal (cuvinte sau expresii în română şi în greacă, cu timpi dedicaţi exersării pronunţiei de către cursant).

Intr-o nota distractiv si motivanta, manualul propune o initiere in limba greaca in noua lectii-episoade ale unei povestiri antrenante - in care furtul unei icoane venerate, facatoare de miracole, tulbura viata tihnita a satucului de pescari Panaghia, restabilita totusi, dupa arestarea hotilor chiar de catre un misteros personaj al povestirii -, asigurand o invatare sigura si rapida si, inainte de orice, mijlocind contactul cu greaca vorbita.


Asigurand exersarea lexicului util unei viitoare calatorii in Grecia, impartasind o multime de lucruri folositoare si amuzante despre aceasta tara si locuitorii ei, lucrarea nu uita insa cele mai importante notiuni de gramatica, inserate in structura recurenta a lectiilor (doua-trei capitole de invatare a limbii; un capitol de exercitii: folosind CD-ul si verificati-va cunostintele; solutii).

Mai multe informații
EdituraNiculescu
ISBN 978-973-748-065-1
Traducător Angela Badescu
Număr de pagini 145
Formatul cărţii 13,5x20,5
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGreaca pentru începători (conţine CD audio)
Rating-ul tău