Hai sa vorbim despre vagin

în stoc
SKU
a250171
Preț special 61.51 LEI Preț standard 82.01 LEI
Pe scurt
Un ghid ilustrat pentru femei - de la perioadele menstruale pana la sexul sigur - de pe contul de TikTok al doctorului Lincoln. Dr. Lincoln si-a impartasit experienta ca obstetrician-ginecolog milioanelor sale de urmaritori pe TikTok, iar acum, in acest ghid accesibil, ilustrat, ea raspunde la intrebari reale despre sanatatea vaginala, sexuala si reproductiva atat pentru fani, cat si pentru cititorii noi.
Mai multe informații
EdituraCreator
Ediția cărții I
ISBN 978-606-029-513-6
Traducător Diana Botescu, Oana Pascu
Număr de pagini 210
Formatul cărţii 14 x 22 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHai sa vorbim despre vagin
Rating-ul tău
Un ghid ilustrat pentru femei - de la perioadele menstruale pana la sexul sigur - de pe contul de TikTok al doctorului Lincoln.
 
Dr. Lincoln si-a impartasit experienta ca obstetrician-ginecolog milioanelor sale de urmaritori pe TikTok, iar acum, in acest ghid accesibil, ilustrat, ea raspunde la intrebari reale despre sanatatea vaginala, sexuala si reproductiva atat pentru fani, cat si pentru cititorii noi.
 
Hai sa vorbim despre vagineste ca un curs de sanatate pe care doriti sa il faceti, intr-un format care este la fel de abordabil ca un video de cincisprezece secunde. Abordand subiecte precum hormonii, cupele menstruale si anticonceptionalele, toate cu ajutorul infograficelor si ilustratiilor, acest manual succint si vibrant raspunde la intrebarile pe care poate ti-a fost prea jena sa le pui, asa ca vei face alegeri de sanatate mai informate si sa ai cu adevarat grija de tine.
 
Imi place mult aceasta carte! Arata bine, este informativa si primitoare. Raspunde la atat de multe intrebari pe care le avem despre corpul nostru, de la mituri comune la afirmatii din social media. Cand am primit-o, eu si sotul meu am citit-o (ambii medici!) si am spus: "wow, a trebuit sa mergem la facultatea de medicina pentru a invata chestia asta, nimeni altcineva nu ar trebui sa faca asta pentru a sti lucruri de baza despre sanatate si sexualitate!". Am sa o impart cu prietenii si cu familia mea, iar ca obstetrician-ginecolog, am sa o recomand tuturor pacientilor mei. Va multumim, dr. Lincoln! - dr. Marta Perez