Happier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata

în stoc
SKU
a268842
59.00 LEI
Pe scurt
Happier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata • Wall Street Journal Bestseller • Amazon Best Books 2022 Cu totii avem acelasi numar de ore in care sa lucram si sa ne jucam in fiecare zi. Si cu totii vrem sa fim fericiti. Dar de multe ori ajungem la finalul zilei frustrati ca nu reusim sa finalizam sarcinile zilei, ca sa mai avem timp si pentru noi.
Mai multe informații
EdituraPilot Books
ISBN 978-606-955-859-1
Traducător Mihaela Sofonea
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHappier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata
Rating-ul tău

Happier Hour. Cum sa-ti organizezi timpul ca sa te bucuri de viata

• Wall Street Journal Bestseller
• Amazon Best Books 2022

Cu totii avem acelasi numar de ore in care sa lucram si sa ne jucam in fiecare zi. Si cu totii vrem sa fim fericiti. Dar de multe ori ajungem la finalul zilei frustrati ca nu reusim sa finalizam sarcinile zilei, ca sa mai avem timp si pentru noi.

Bazat pe cercetari cu sute de mii de date, Happier Hour contine zeci de exercitii utile care ne ajuta sa profitam la maximum de timpul pe care il avem. Pornind de la cursul ei foarte popular de la UCL, prof. Cassie Holmes ne demonstreaza cum putem sa construim si sa savuram momentele de bucurie, sa ne cream programul bazat pe scop si sa ajungem sa privim inapoi fara regrete.
 
Cassie Holmes ne invita la perceptii noi asupra timpului si ne ofera o serie ampla de actiuni care sa ne ajute sa fim mai productivi. Latura academica a autoarei aduce cartii perspective foarte valoroase prin studiile interesante si interpretarile relevante. O lectura captivanta si foarte utila. - Octavian Pantis, autor Musai List, Dark Cockpit si Making Change Stick (sau antreprenor, consultant si autor)