Harnica albinuță, vei găsi altă casuță?

în stoc
SKU
a225371
32.00 LEI
Pe scurt

     Andrea Reitmeyer s-a născut în Ostfriesland (Germania) și a studiat Designul comunicării la Universitatea din Mainz. Lucrează ca ilustrator și autor independent și locuiește cu familia în Mainz. La Editura Didactica Publishing House au apărut următoarele cărți: „Nor vrea o mare curată“, „Tomiță, un ghemotoc după un ghem“, „Tobi vrea să fie mare“, „Brici, un arici mofturici“, „Curaj, Ida“.

      Harnică albinuță, vei găsi altă căsuță? se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.

      Albina Hermina locuiește pe o pajiște din pădure. Împreună cu prietenele ei, zboară din floare în floare ca să culeagă nectar și polen.
      Într-o zi, mașini mari vin și distrug pădurea și pajiștea. Albinuța trebuie să își găsească o altă casă, drept urmare, pornește într-o călătorie palpitantă și plină de aventuri.
      Multe lucruri despre fascinanta lume a albinelor vă sunt dezvăluite de numeroase ilustrații atractive și detaliate. Cititorii mari și mici vor descoperi cum pot ajuta aceste insecte atât de folositoare vieții pe planeta noastră.
      Cartea despre micuța albină Hermina este o carte cu imagini narative în care este povestită aventura micuței albinuțe. Înainte ca povestea să înceapă, micii cititori învață câte ceva despre familia de albine din care face parte Hermina – o specie de albine sălbatice. Pe o pagină față-verso există în mijloc un desen realist al unei albine din această specie, iar în jurul ei sunt secțiuni individuale de text cu informații utile și interesante. Aici, copiii învață multe despre caracteristicile fizice și comportamentul tipic al acestei specii de albine sălbatice.
      Ca multe alte specii de albine sălbatice, albinele din familia Herminei nu au ac, așa că nu înțeapă. Prin urmare, nu există niciun motiv să vă temeți de ele.
      Povestea îi ajută pe copii să aibă mai multă empatie față de albine, dar și față de alte animale. Atenția copiilor este atrasă de faptul că oamenii și comportamentul lor alungă multe animale din habitatele lor naturale. La sfârșitul cărții ilustrate există instrucțiuni pentru construirea unui adăpost pentru albine care poate fi realizat fără multe materiale.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție ForTeen
Ediția cărții a VII-a
ISBN 5948495005399
Traducător Oana Badea
Număr de pagini 28
Formatul cărţii 20 x 20 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHarnica albinuță, vei găsi altă casuță?
Rating-ul tău