Harry Potter si prizonierul din Azkaban (Harry Potter #3)

în stoc
SKU
a261393
68.68 LEI
Pe scurt
Sirius Black, criminal în serie şi discipol al Lordului Voldemort, a evadat de la Azkaban, închisoarea vrăjitorilor, şi toată lumea spune că ar fi pe urmele lui Harry. Când Cavalerobuzul opreşte brusc în faţa lui, răsărind din întuneric, pentru Harry Potter începe un nou an şcolar care nu e nici pe departe unul obişnuit.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Arthur Gold
ISBN 978-630-321-033-9
Traducător Radu Paraschivescu
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHarry Potter si prizonierul din Azkaban (Harry Potter #3)
Rating-ul tău

Sirius Black, criminal în serie şi discipol al Lordului Voldemort, a evadat de la Azkaban, închisoarea vrăjitorilor, şi toată lumea spune că ar fi pe urmele lui Harry.

Când Cavalerobuzul opreşte brusc în faţa lui, răsărind din întuneric, pentru Harry Potter începe un nou an şcolar care nu e nici pe departe unul obişnuit.

Sirius Black, criminal în serie şi discipol al Lordului Voldemort, a evadat de la Azkaban, închisoarea vrăjitorilor, şi toată lumea spune că ar fi pe urmele lui Harry. La prima oră de divinaţie, profesoara Trelawney vede în frunzele de ceai din ceaşca lui Harry un semn prevestitor de moarte... Dar mai înfricoşător decât orice e că în jurul şcolii patrulează dementori, care pot sorbi suflete cu Sărutul lor mortal.