Harta femeii

în stoc
SKU
a259308
Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.91 LEI
Pe scurt
Află de la renumitul psihoterapeut Dr. Cristian Andrei ce gândesc femeile și nu înțeleg bărbații. Totul într-un ghid care îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți consolida relațiile cu femeile din viața ta, învățând de la ele, evoluând prin ele.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050973
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHarta femeii
Rating-ul tău

De-a lungul carierei sale de psihoterapeut, Dr. Cristian Andrei i-au trecut pragul cabinetului bărbați care purtau în spate povara nenumăratelor relații eșuate. Întrebarea lor era mereu aceeași: „Doctore, ce fac greșit?”. Iar răspunsul său a fost de fiecare dată același: nu încerci să înțelegi femeia de lângă tine.

Ați ajuns împreună, deși vorbiți limbaje cu totul și cu totul diferite. Atât de diferite, încât uneori vă întrebați cum de formați tocmai voi un cuplu. Bărbatul - rațional și logic, în timp ce femeia - emotivă, delicată și sensibilă. Ea are nevoie de povești, de romantism, de șoapte, iar el pare că nu înțelege asta. Și așa apare conflictul, care înseamnă reproșuri, crize și lacrimi din partea femeilor, și confuzie și întrebări din partea bărbatului.

Ce-i de făcut în eterna confruntare dintre femei și bărbați? Dr. Cristian Andrei vă invită să porniți împreună în căutarea relației echilibrate și pasionale după care amândoi tânjiți cu atâta ardoare.

Veți descoperi împreună, pagină cu pagină, universul interior al femeii, dar și perspectiva bărbatului, pentru a putea în sfârșit să începeți să comunicați cu adevărat în viață, dar și în pat.

Această carte vă ajută să găsiți un limbaj comun, pentru o relație plină de sens. Limbajul lui rațional, logic și rigid se va împleti armonios cu limbajul tău emoțional și sensibil, formându-se o relație așa cum v-ați dorit amândoi  – plină de înțelegere, în care partenerii nu mai vorbesc limbi diferite.