Harta magicianului (seria Aventuri pe colina colecționarului, vol. 2)

în stoc
SKU
a248742
Preț special 37.42 LEI Preț standard 49.90 LEI
Pe scurt
„Harta magicianului” este nu doar despre magicieni și super-puteri magice, ci și despre magia adevărată care se găsește doar în sufletele pure ale copiilor. Hedy, Jelly, Max și Spencer sunt exemplul perfect despre cum forțele malefice pot fi învinse de o mână de copii care nu dețin puteri magice, ci dețin ceva mult mai puternic decât atât: bunătatea!
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Junior
ISBN 9789731288215
Traducător Adina Rațiu
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHarta magicianului (seria Aventuri pe colina colecționarului, vol. 2)
Rating-ul tău

Harta magicianului este nu doar despre magicieni și super-puteri magice, ci și despre magia adevărată care se găsește doar în sufletele pure ale copiilor. Hedy, Jelly, Max și Spencer sunt exemplul perfect despre cum forțele malefice pot fi învinse de o mână de copii care nu dețin puteri magice, ci dețin ceva mult mai puternic decât atât: bunătatea!

Când ajung în Fantastikhana, un loc de-a dreptul fascinant, protagoniștii au parte de cea mai mare provocare – aceea de a salva lumea de un pericol nebănuit: Ghergheful lui Verdandi, care poate întoarce sau opri timpul în loc, schimbând astfel destinul întregii omeniri.

„O poveste cu și despre magie, care te ține cu sufletul la gură.” Booktrust

„Această carte este plină de suspans… și de magie! O poveste captivantă, puțin înfricoșătoare, chiar tristă pe alocuri, dar plină de emoție și de iubire.” Juno