Heidi

în stoc
SKU
a268813
19.90 LEI
Pe scurt
Micule cititor, Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat: • iti dezvolti vocabularul si imaginatia • te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje • te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Clasici
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-889-5
Traducător Ana-Maria Scarlat
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHeidi
Rating-ul tău
Micule cititor,
 
Printre cele mai frumoase amintiri ale unui copil sunt momentele de seara in care unul dintre parinti, sau un bunic, sau un frate ori o sora mai mare ii citeste dintr-o carte mare de povesti, cu ilustratii. Acum, tu te afli la varsta la care poti citi singur si te felicit. Ma bucur de fiecare data cand deschizi o carte, pentru ca iata ce ai de castigat:
• iti dezvolti vocabularul si imaginatia
• te poti concentra mai bine si poti intelege diverse mesaje
• te poti refugia in lumea personajelor si iti poti crea propriile aventuri...si multe altele.
 
Soarta unor copii pare nedreapta cu ei, dar povestea lui Heidi ne arata cat de frumoasa e viata atunci cand suntem optimisti si imprastiem bunatate si veselie in jur. La fel, unii oameni par dificili si morocanosi, dar, odata intrati in lumea lor, putem descoperi marinimia unui suflet care a avut mult de suferit si e imposibil sa nu-I iubim - asa cum se intampla cu bunicul din Alm. Hai pe urmele lui Heidi, pe carari de munte sau pe strazile orasului Frankfurt, ca sa-i descoperi pe toti prietenii ei!