Holera și „duhul comunismului”

Epuizat din stoc
SKU
a259794
28.00 LEI
Pe scurt
„Prin aducerea la viață a unor social-revoluționari, anarhiști, medici, bacteriologi, specialiști în igienă publică, sociologi și reformatori care au străbătut granițele imperiilor europene, vreau să arăt cum a fost tematizat, materializat și transformat socialul în România. Indivizii și teoriile se deplasau, iar traiectoriile lor intersectau toate aceste lumi național-profesionale care decurgeau din logica și necesitatea de a negocia diverse modele de raționalitate și progres.” Călin Cotoi
Mai multe informații
EdituraIdea Design & Print
Ediția cărții I
ISBN 978-606-826-589-6
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 14 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHolera și „duhul comunismului”
Rating-ul tău

„Prin aducerea la viață a unor social-revoluționari, anarhiști, medici, bacteriologi, specialiști în igienă publică, sociologi și reformatori care au străbătut granițele imperiilor europene, vreau să arăt cum a fost tematizat, materializat și transformat socialul în România. Indivizii și teoriile se deplasau, iar traiectoriile lor intersectau toate aceste lumi național-profesionale care decurgeau din logica și necesitatea de a negocia diverse modele de raționalitate și progres.”
Călin Cotoi

Călin Cotoi s-a născut în 1974 la Timișoara. Licență în medicină și sociologie, doctorat în filozofie. Profesor în cadrul Departamentului de Sociologie, Universitatea din București. A publicat în domeniile antropologiei politice, istoriei științelor, sociologiei și istoriei mediului, teoriei sociale și istoriei medicinei. Alumn al Center for Advanced Studies Sofia, Collegium Budapest, Colegiul Noua Europă, Wissenschaftskolleg zu Berlin și Woodrow Wilson Center.