Hot Sex

Epuizat din stoc
SKU
HU001137/3
27.94 LEI
Pe scurt
Un ghid într-adevăr practic şi complet. Şi totuşi, nu bogăţia de informaţii şi sfaturi l-a făcut celebru, ci stilul autoarei, pe care ne-o putem imagina că pe o Carrie Bradshaw din lumea reală: combinaţia inimitabilă de sinceritate, toleranţă şi umor, care înlătură orice posibile reticenţe psihologice ale cititorului
„Oricine poate fi bun la pat. Dimensiunea organelor genitale nu contează. Înfăţişarea fizică nu contează. Nu trebuie să ai picioare lungi până la barbie sau braţe ca Arnie Schwarzenegger.

Dar ai nevoie de cunoştinţe solide, eficiente [despre sex].“ Aşa îşi începe „sexperta“ Tracey Cox celebrul ei manual vândut, în toată lumea, în milioane de exemplare. Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezumă la generalităţi, ci dă toate detaliile, deopotrivă în chestiunile simple, de bază, şi în tehnicile avansate. Cu indrumări atât pentru ea, cât şi pentru el. Capitolele cărţii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare şi pierderea virginităţii până la sexul numit de doamna Cox „excepţional“. .
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas practic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-2910-4
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHot Sex
Rating-ul tău