Hotul fulgerului (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 1)

în stoc
SKU
a256391
44.44 LEI
Pe scurt
Hotul Fulgerului este primul volum din seria Percy Jackson si Olimpienii Percy Jackson este la prima vedere un pusti obisnuit din America zilelor noastre. Dar cand aflam ca cel mai bun prieten al lui este un satir, ca pixul banal din buzunar se transforma, la nevoie, intr-o sabie din bronz celest si ca tatal sau este Poseidon, puternicul zeu al marii, povestea incepe sa devina fascinanta.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
ISBN 978-606-086-773-9
Traducător Alex Moldovan
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHotul fulgerului (Percy Jackson si Olimpienii, vol. 1)
Rating-ul tău

Hotul Fulgerului este primul volum din seria Percy Jackson si Olimpienii

Percy Jackson este la prima vedere un pusti obisnuit din America zilelor noastre. Dar cand aflam ca cel mai bun prieten al lui este un satir, ca pixul banal din buzunar se transforma, la nevoie, intr-o sabie din bronz celest si ca tatal sau este Poseidon, puternicul zeu al marii, povestea incepe sa devina fascinanta.

Aflat in tabara de antrenament a semizeilor, Percy primeste misiunea de a recupera fulgerul lui Zeus, furat de un misterios personaj care vrea sa distruga Olimpul. Semizei, centauri, satiri se lupta cu Meduza, cu Furiile din Tartar si cu tot felul de monstri mitologici intr-o cursa contracronometru pentru a descoperi hotul si a impiedica un conflict nimicitor intre zeii olimpieni.