Icebreaker

în stoc
SKU
a258796
59.99 LEI
Pe scurt
Ea planifica totul in viata... Insa El este ceva complet neprevazut Anastasia Allen munceste de cand se stie pentru sansa de a intra in echipa SUA de patinaj artistic la perechi. Si se pare ca totul merge conform planului cand primeste o bursa completa la Universitatea din California si obtine un loc in echipa.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție New Moon
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-060-0
Traducător Irina Fulger
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIcebreaker
Rating-ul tău
Ea planifica totul in viata...
Insa El este ceva complet neprevazut
 
Anastasia Allen munceste de cand se stie pentru sansa de a intra in echipa SUA de patinaj artistic la perechi. Si se pare ca totul merge conform planului cand primeste o bursa completa la Universitatea din California si obtine un loc in echipa.
 
Acum nimic nu ii va sta in cale... nici macar capitanul echipei de hochei, Nate Hawkins.
 
Pentru Nathan Hawkins nu exista problema pe care sa nu o poata rezolva. In calitate de capitan, stie ca responsabilitatea de a mentine echipa unita sta pe umerii lui. Dar cand o neintelegere face ca echipa de patinaj artistic si cea de hochei sa imparta acelasi patinoar pentru antrenamente, iar partenerul Anastasiei este accidentat, Nate se trezeste schimband crosa de hochei cu colanti de patinaj si trecand de la un antrenor infricosator la unul si mai infricosator.
 
Anastasia si Nate ajung astfel sa se antreneze impreuna, iar scanteile pasiunii nu intarzie sa apara. Insa Anastasia nu isi face probleme, fiindca nu ar putea niciodata sa se indragosteasca de un jucator de hochei... nu?