Iesirea din Intuneric. Cum sa te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare

Epuizat din stoc
SKU
a99436
10.50 LEI
Pe scurt
Aceasta carte prezinta miracolul prin care tumele si suferinta psihologica pot sa dea nastere unei transformari spirituale.

Imaginati-va ca ajungeti la un punct in care ati pierdut totul, poate ca urmare a unei boli grave, a unei depresii sau dependente. V-ati pierdut cariera, partenerul sau familia, sperantele de viitor si respectul de sine si sunteti atat de disperati, incat simtiti ca nu puteti sa mergeti mai departe. Tot ce v-a adus fericire para sa va fi fost luat. Tot ce ati muncit din greu sa construiti si tot ce va imaginati ca va fi viitorul vostru se dizolva si se transforma in nimic.In fata voastra pare sa nu fie nimic, in afara de durere, pierdere si moarte si atunci, in voi, are loc o transformare. Sinele vechi moare si se naste unul nou. Dintr-odata, aveti un sentiment de usurinta si de libertate, ca si cum ar fi fost taiate legaturile si ridicate greutatile. Lumea pare a fi un alt loc, cu un sens nou si un tel nou, cu o armonie noua si frumusete. Trecutul si viitorul nu mai au nicio semnificatie, iar grijile care va umpleau mintea inainte nu mai conteaza. Tot ce conteaza e „existenta“ stralucitoare pe care poti sa o vezi in jur si prezentul glorios pe care il traiesti.


In Iesirea din intuneric, autorul Steve Taylor spune povestile a peste 30 de oameni care au trecut prin diverse dificultati in viata lor. De asemenea, el a intervievat mai multi inatatori spirituali, printre care si Eckhart Tolle, ale caror experiente de transformare, de trezile li s-au intamplat dupa o anumita suferinta. Acsta carte ne ajuta sa realizam ca intotdeauna alegerea sta in noi, de noi depinde daca ne lasam acaparati de greutatile vietii sau putem trece peste ele traind o stare de trezire spirituala.

Mai multe informații
EdituraLivingstone
Număr de pagini 244
Formatul cărţii 13x20
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIesirea din Intuneric. Cum sa te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare
Rating-ul tău