Iesirea din intuneric. Drumul spre lumina

Epuizat din stoc
SKU
a111454
Preț special 13.72 LEI Preț standard 18.30 LEI
Pe scurt

Un ghid esential pentru toti cei care cauta un adevar superior si sunt meniti sa-i ajute pe altii vindecandu-se intai pe ei insisi.

Deborah King, dascal spiritual, maestru vindecator si autoare de succes, te calauzeste intr-o calatorie de proportii epice, in sanctuarul launtric al sufletului tau, astfel incat sa poti intelege de ce te afli aici si care este scopul luptei stravechi dintre lumina (fortele binelui) si intuneric (fortele raului) care se poarta in interiorul tau.


Iesirea din intuneric te va ajuta sa intelegi mai bine cum si de ce poti sa devii prizonierul intunericului, oferindu-ti instrumentele practice pentru a aduce lumina in viata ta, ceea ce-ti va permite sa-ti inalti constiinta clipa de clipa, zi dupa zi. Pornind de la numeroasele exemple reale, intalnite de autoare in practica ei de vindecator, vei putea sa distingi intre lumina si intunericul din tine si din altii, ca sa eviti capcanele ce te-ar putea duce pe un drum gresit.


De asemenea, vei invata despre puterea incredibila a iubirii neconditionate – sursa adevaratei fericiri – si cum sa-ti descatusezi capacitatile innascute ca sa fructifici aceasta forta uriasa si sa traiesti in lumina.

Mai multe informații
EdituraLifestyle
Colecție Trebuie sa stii
ISBN 978-606-8566-33-7
Traducător Constantin Dumitru-Palcus
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIesirea din intuneric. Drumul spre lumina
Rating-ul tău