iLove

în stoc
SKU
a255374
Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
La inceput a fost o singura linie de cod. Dupa trei ani, l-am botezat Henry. O intriga moderna si intunecata care exploreaza complexitatea si posibilitatile inteligentei artificiale, analizand si teme umane mai ample -- razbunarea, durerea, dragostea si iertarea.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-401-678-2
Traducător Camelia Ghioc
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsiLove
Rating-ul tău

La inceput a fost o singura linie de cod. Dupa trei ani, l-am botezat Henry.

O intriga moderna si intunecata care exploreaza complexitatea si posibilitatile inteligentei artificiale, analizand si teme umane mai ample -- razbunarea, durerea, dragostea si iertarea.
 
Lydia lucreaza de multi ani la crearea unei Inteligente Artificiale, Henry -- inca dinainte de accidentul in care a murit fratiorul sau si care-i bantuie cosmarurile; inca dinainte sa plece tatal ei, lasandu-le pe ea si pe mama sa chinuitor de singure; inca dinainte ca prietena ei cea mai buna sa-i devina cel mai inversunat dusman.
 
Acum, Henry e puternic, inteligent, iubitor si inspaimantator de eficient: Lydia si-a construit singura iubitul perfect, intr-un hard-disk plin de linii de cod.
Dar ce este Henry cu adevarat? Si cat de departe e dispus sa mearga ca sa fie tot ce-si doreste Lydia?
 
Naomi Gibson s-a nascut in 1988 si a crescut in Cheshire (Marea Britanie). Si-a petrecut copilaria cu nasul in carti si cu mana pe un caiet de schite, cautand permanent aventura si noi lumi. Incurajata de familie sa fie creativa, si-a dezvoltat devreme dragostea pentru scris - care n-a mai parasit-o niciodata. A studiat Istoria artei la University of Manchester. Aici l-a cunoscut si pe sotul ei, care-I povesteste totul despre ultimele progrese in AI, spatiu si tehnologie, chiar si cand ea nu-l asculta. iLove este primul ei roman si dovada ca de fapt il asculta pe sotul ei.