Imaginează-mă (Atingerea lui Juliette, vol.6)

în stoc
SKU
a266830
54.90 LEI
Pe scurt
Care este adevărul și care minciuna? Acum, că Ella știe cine este Juliette și pentru ce a fost creată, lucrurile au devenit și mai complicate. În vreme ce încearcă să înțeleagă ceva din trecutul care o bântuie și privește către un viitor mai incert ca niciodată, linia fină dintre corect și greșit – dintre Ella și Juliette – se estompează. Cum vechii dușmani pândesc în umbre, se prea poate ca Ella să nu mai fie stăpâna propriului destin. Pentru Restaurație, ziua judecății se aproprie, dar există posibilitatea ca Ella să nu poată alege de partea cărei tabere va fi nevoită să lupte.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Edge
ISBN 9786069740910
Traducător Shauki Al-Gareeb
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsImaginează-mă (Atingerea lui Juliette, vol.6)
Rating-ul tău

Care este adevărul și care minciuna?

Acum, că Ella știe cine este Juliette și pentru ce a fost creată, lucrurile au devenit și mai complicate. În vreme ce încearcă să înțeleagă ceva din trecutul care o bântuie și privește către un viitor mai incert ca niciodată, linia fină dintre corect și greșit – dintre Ella și Juliette – se estompează. Cum vechii dușmani pândesc în umbre, se prea poate ca Ella să nu mai fie stăpâna propriului destin.

Pentru Restaurație, ziua judecății se aproprie, dar există posibilitatea ca Ella să nu poată alege de partea cărei tabere va fi nevoită să lupte.

„În parte poveste cu caracter moralizator, în parte poveste de dragoste abundând în detalii picante, volumul acesta cu siguranță va fi pe gustul cititorilor care adoră acțiunea și aventura.”

Kirkus Reviews