Imparatia orbilor

în stoc
SKU
a255195
Preț special 48.75 LEI Preț standard 65.00 LEI
Pe scurt
Cand primeste o invitatie bizara la o ferma abandonata, Armand Gamache afla ca a fost desemnat executor testamentar de o necunoscuta. Testamentul e asa de ciudat si are dispozitii atat de stranii, incat fostul director al Surete du Quebec e tentat sa creada ca femeia suferea de halucinatii. Insa cand e descoperit un cadavru, termenii testamentului par brusc mai putin stranii, dar mult mai amenintatori. Insa nu e singura amenintare cu care se confrunta Gamache. E suspendat din functie, iar ancheta interna asupra modului in care a gestionat un caz de trafic de droguri inca nu e finalizata. Majoritatea drogurilor intrate atunci in tara au fost recuperate, dar in Montreal a mai ramas o cantitate suficienta sa ucida cateva mii de oameni. Ca sa afle adevarul, Gamache recurge la mijloace absolut neortodoxe, chiar disperate, dar incepe sa-si identifice propriile "unghiuri moarte", unde se ascund lucruri ingrozitoare.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-401-549-5
Traducător Luminita Gavrila
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsImparatia orbilor
Rating-ul tău

Cand primeste o invitatie bizara la o ferma abandonata, Armand Gamache afla ca a fost desemnat executor testamentar de o necunoscuta. Testamentul e asa de ciudat si are dispozitii atat de stranii, incat fostul director al Surete du Quebec e tentat sa creada ca femeia suferea de halucinatii. Insa cand e descoperit un cadavru, termenii testamentului par brusc mai putin stranii, dar mult mai amenintatori. Insa nu e singura amenintare cu care se confrunta Gamache. E suspendat din functie, iar ancheta interna asupra modului in care a gestionat un caz de trafic de droguri inca nu e finalizata. Majoritatea drogurilor intrate atunci in tara au fost recuperate, dar in Montreal a mai ramas o cantitate suficienta sa ucida cateva mii de oameni. Ca sa afle adevarul, Gamache recurge la mijloace absolut neortodoxe, chiar disperate, dar incepe sa-si identifice propriile "unghiuri moarte", unde se ascund lucruri ingrozitoare.

Louise Penny este o autoare canadiana de romane politiste al caror protagonist este inspectorul-sef Armand Gamache de la Sectia de Omucideri a Politiei din Quebec. Louise Penny a fost crainic radio pentru Canadian Broadcasting Corporation. Dupa ce s-a dedicat scrisului, a castigat numeroase premii pentru romanele sale, printre care CWA New Blood Dagger, Arthur Ellis si Agatha (de sapte ori) si a fost finalista la Edgar Award for Best Novel. Romanele ei au fost traduse in 31 de limbi. In 2017, Louise Penny a primit Ordinul Canadei pentru contributia la cultura nationala. De aceeasi autoare, la Editura Trei au mai aparut Lungul drum spre casa, Locul de unde vine lumina, Un om mai bun si Toti diavolii sunt aici.