In dragoste totul este permis

în stoc
SKU
a258801
59.99 LEI
Pe scurt
ÎN VACANȚĂ, TOTUL ESTE DISTRACTIV… PÂNĂ ÎȚI PIERZI INIMA Meredith Fox și-a petrecut mereu vacanțele de vară pe insula Martha’s Vineyard împreună cu familia. Anul acesta, însă, se pare că urmează o călătorie complet diferită: familia extinsă urmează să se reunească pe Martha’s Vineyard pentru nunta mult așteptată a verișoarei ei, Sarah. Pe lângă toate acestea, Meredith vine pe insulă fără iubitul ei, care a părăsit-o de curând, lăsând-o fără partener la marele eveniment. Din fericire, își reîntâlnește vechii prieteni și, mai mult, are parte de distracția perfectă: familia decide să păstreze tradiția din fiecare vară și să joace „Asasinii“ chiar în săptămâna dinaintea nunții.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție New Moon
ISBN 978-606-339-877-3
Traducător Andreea Irimia
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 14 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIn dragoste totul este permis
Rating-ul tău

ÎN VACANȚĂ, TOTUL ESTE DISTRACTIV… PÂNĂ ÎȚI PIERZI INIMA

Meredith Fox și-a petrecut mereu vacanțele de vară pe insula Martha’s Vineyard împreună cu familia. Anul acesta, însă, se pare că urmează o călătorie complet diferită: familia extinsă urmează să se reunească pe Martha’s Vineyard pentru nunta mult așteptată a verișoarei ei, Sarah. Pe lângă toate acestea, Meredith vine pe insulă fără iubitul ei, care a părăsit-o de curând, lăsând-o fără partener la marele eveniment. Din fericire, își reîntâlnește vechii prieteni și, mai mult, are parte de distracția perfectă: familia decide să păstreze tradiția din fiecare vară și să joace „Asasinii“ chiar în săptămâna dinaintea nunții.

Dar când, pentru a câștiga jocul, Meredith încheie o alianță cu Wit – un tânăr foarte atrăgător și inteligent –, ea descoperă că este tot mai distrasă, în ciuda deciziei de a nu intra prea curând în altă relație destinată eșecului. Și pe măsură ce zilele trec, Meredith ajunge să se îndrăgostească de Wit, iar asta nu vine doar cu riscul de a pierde jocul – ci mai ales inima.