In viata te indragostesti doar de trei ori

Epuizat din stoc
SKU
a217002
40.95 LEI
Pe scurt

Kate Rose a obtinut diploma de licenta in Arte Vizuale la Mount Mary University si diploma de Terapie Clinica prin Arta la Springfield College, in timp ce facea voluntariat in Programul AmeriCorps, ca lider al unei organizatii de programare pentru tineri intr-un mediu urban. A facut terapie prin arta cu tinerii care sufereau de tulburari sociale si emotionale severe mai bine de zece ani, dupa care si-a inceput cariera de scriitoare si de consiliera pentru adulti. Kate a publicat peste o mie de articole despre iubire, relatii, familie, parenting, divort, sex, astrologie si flacari pereche pe numeroase platforme, printre care Elephant Journal si YourTango. De asemenea, si-a deschis un cabinet privat de consiliere internationala specializat in iubirea de sine, relatii si conduce sedinte anuale de emancipare a femeilor pe intreg globul. Locuieste in Hidden Hills, Massachusetts, cu fiicele ei, Emma si Abigail, si cele trei pisici ale lor. Uneori le poti gasi dansand in ploaie si facand petreceri cu ceai la apus, insa cel mai adesea aduna cat mai multe amintiri si traiesc viata din plin in fiecare zi.

Descopera cheia pentru a-l gasi pe cel cu care esti menit sa fii cu adevarat.
 
Iubim si iubim din nou - uneori inimile ni se rup, dar cumva gasim curajul sa nu ne scufundam. In aceasta carte de cautare a sufletului, expertul in relatii, Kate Rose, ii indruma pe cititori pe calea catre o intelegere mai profunda a cine sunt, ce vor si, in cele din urma, la descoperirea Flacarii lor pereche. Potrivit lui Kate Rose, dragostea este o calatorie de descoperire de sine si fiecare relatie pe care o avem in viata noastra ne invata ceva despre noi insine si despre ce ne face cu adevarat fericiti. Ea introduce cititorilor cele trei tipuri de iubire pe care le vom experimenta cu totii:
Sufletul nostru pereche - ne introduce in visul iubirii, dar cumva ceea ce parea ca ar fi fericit pentru totdeauna nu a fost menit sa dureze. Partenerul nostru karmic - suntem atat de consumati de a face ca iubirea karmica sa functioneze, incat deseori nu reusim sa ne intrebam daca ar trebui sa functioneze. Oricat de dureros este sa accepti, aceasta iubire care s-a simtit atat de bine la inceput este de fapt cu totul gresita. Flacara noastra pereche - vine in viata noastra si de multe ori nici nu stim ca este dragoste pentru ca este prea usor. Aceasta este iubirea care ne ajuta sa ne acceptam pe noi insine asa cum suntem pentru ca tocmai asta fac ea. In viata te indragostesti doar de trei ori, Kate Rose ne arata ca finalurile fericite s-ar putea sa nu se intample la fel ca in basme - dar totusi se intampla.
Mai multe informații
EdituraCreator
Colecție Emotii si dezvoltare personala
Ediția cărții III
ISBN 6426308005624
Traducător Lucia Popovici
Număr de pagini 236
Formatul cărţii 13 x 21 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIn viata te indragostesti doar de trei ori
Rating-ul tău