Incercari

în stoc
SKU
a250501
69.00 LEI
Pe scurt
De unde știi ce este posibil dacă nu încerci? Această poveste cu morală este pentru toți cei aflați la început de drum și au nevoie de motivație pentru a avea încredere în forțele proprii. Orice cale are și obstacole, important este să știm cum să le depășim. Căci orice succes presupune și eșecuri. Cartea pentru copii îi învață pe aceștia despre perseverență și puterea de a continua chiar și atunci când lumina speranței este slabă.
Mai multe informații
EdituraKatartis
ISBN 978-606-967-734-6
Traducător Andreea Stănescu
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 22 X 27 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIncercari
Rating-ul tău

De unde știi ce este posibil dacă nu încerci?
Această poveste cu morală este pentru toți cei aflați la început de drum și au nevoie de motivație pentru a avea încredere în forțele proprii.

Orice cale are și obstacole, important este să știm cum să le depășim. Căci orice succes presupune și eșecuri. Cartea pentru copii îi învață pe aceștia despre perseverență și puterea de a continua chiar și atunci când lumina speranței este slabă.

Povestea reprezintă un pansament pentru cei care au experimentat durerea de a încerca ceva nou și de a nu ieși așa cum au sperat. Această carte cu morală transmite un mesaj puternic și cuprinzător. Eșecul ne oferă mai multe decât ne putem da seama. Lecțiile pe care le învățăm ne ajută să ne dezvoltăm și să descoperim toate lucrurile extraordinare de care suntem capabili.

Textul este atât de profund, iar metaforele folosite stilizează limbajul într-un mod autentic. Această carte este ca o lecție de viață pentru cei care vor să renunțe la visurile lor.