Inchizitorul

Epuizat din stoc
SKU
C197886
39.45 LEI
Pe scurt

GEIGER: expert în recuperarea de informaţii. GEIGER: un om fără trecut. GEIGER: ştie întotdeauna când minţi. Are un talent special: recunoaşte o minciună în clipa în care o aude. Iar în domeniul în care lucrează, acest talent este de nepreţuit, fiindcă adevărul este produsul cel mai scump de pe piaţă.

GEIGER: expert în recuperarea de informaţii. GEIGER: un om fără trecut. GEIGER: ştie întotdeauna când minţi. Are un talent special: recunoaşte o minciună în clipa în care o aude. Iar în domeniul în care lucrează, acest talent este de nepreţuit, fiindcă adevărul este produsul cel mai scump de pe piaţă. Este expert în recuperarea de informaţii – o activitate periculoasă, ce presupune extragerea de informaţii confidenţiale de la oameni.


Torţionar meticulos, spre deosebire de concurenţii săi, rareori lasă vreo urmă şi foloseşte o varietate de metode – unele fizice, majoritatea psihologice, însă întotdeauna obţine adevărul. Una dintre regulile lui Geiger este aceea că nu lucrează niciodată cu copii. Aşa că, atunci când partenerul său, Harry Boddicker, îi aduce un client care insistă să fie interogat un puşti de doisprezece ani, Geiger răspunde instinctiv şi îl protejează pe băiat, ascunzându-l de răpitorul lui.

Mai multe informații
EdituraTrei
ISBN 978-973-707-555-0
Traducător Laurenţiu Dulman
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 13x20
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInchizitorul
Rating-ul tău