Inconjurat de sefi prosti

în stoc
SKU
a254897
Preț special 37.50 LEI Preț standard 49.99 LEI
Pe scurt
Tactici simple care te ajuta sa te descurci cu sefii usor vexabili si cu angajatii superficiali Un micromanager cu obsesia controlului iti inabusa ideile in fasa? Seful tau „dragut” obisnuieste, de fapt, sa injunghie in mod profesionist pe la spate? Sau echipa ta se pricepe mai bine la gasit scuze viteza decat la rezolvat problemele? Este momentul sa ridici miza si sa nu mai lasi pe altii sa profite de tine!
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție IQ230
ISBN 978-606-339-686-1
Traducător Diana Ciornenschi
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInconjurat de sefi prosti
Rating-ul tău

Tactici simple care te ajuta sa te descurci cu sefii usor vexabili si cu angajatii superficiali

Un micromanager cu obsesia controlului iti inabusa ideile in fasa? Seful tau „dragut” obisnuieste, de fapt, sa injunghie in mod profesionist pe la spate? Sau echipa ta se pricepe mai bine la gasit scuze viteza decat la rezolvat problemele? Este momentul sa ridici miza si sa nu mai lasi pe altii sa profite de tine!

Dupa ce ne-a prezentat trasaturile bune si rele ale diferitelor tipuri de personalitate (Rosu, Albastru, Verde si Galben) in bestsellerul sau international Inconjurat de idioti, expertul suedez in comportament Thomas Erikson ne arata instrumentele si tacticile de care avem nevoie pentru a obtine ce e mai bun din cei cu care lucram. Indraznet si relevant, Erikson ne va ajuta sa ii motivam pe ceilalti, sa ne impresionam managerul si sa descoperim calea spre succes, indiferent de circumstantele noastre profesionale.