Incredibilul Sylvester

în stoc
SKU
HU003329/1C
Preț special 25.50 LEI Preț standard 34.00 LEI
Pe scurt
Povestea în ucraineană, la sfârşitul cărţii. Cu ilustrațiile autoarei. Sylvester, un şoricel de culoare gri, care doarme într-un baschet în casa unui băieţel pe nume Tim, se simte foarte singur pentru că oamenii se tem de el. Nu-i de mirare că a ajuns să-şi dorească să fie altceva: o pasăre, o floare, ba chiar şi o pară! Într-o bună zi, Sylvester se trezeşte în acordurile unei muzici fără seamăn: e Tim, care cântă la vioară, iar melodia minunată şi dorinţa de-a cânta şi el sunt de-ajuns să-l facă pe şoricel să-şi meşterească un instrument pe măsura lui şi să iasă din ascunzătoare. „Eşti incredibil, Sylvester!“ îi spune Tim auzindu-l, iar cei doi încep să exerseze şi să-şi petreacă timpul împreună, aşa cum fac doar cei mai buni prieteni. O poveste înduioşătoare despre bucuria de a fi tu însuţi, despre încrederea în forţele proprii şi despre prietenia adevărată, care se naşte atunci când împărtăşeşti cu ceilalţi aceleaşi pasiuni şi aceleaşi visuri.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7675-7
Traducător Sebastian-Virgil Dincă
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 20 x 25 cm
Tip copertă cartonată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIncredibilul Sylvester
Rating-ul tău

Povestea în ucraineană, la sfârşitul cărţii

Cu ilustrațiile autoarei

Sylvester, un şoricel de culoare gri, care doarme într-un baschet în casa unui băieţel pe nume Tim, se simte foarte singur pentru că oamenii se tem de el. Nu-i de mirare că a ajuns să-şi dorească să fie altceva: o pasăre, o floare, ba chiar şi o pară!

Într-o bună zi, Sylvester se trezeşte în acordurile unei muzici fără seamăn: e Tim, care cântă la vioară, iar melodia minunată şi dorinţa de-a cânta şi el sunt de-ajuns să-l facă pe şoricel să-şi meşterească un instrument pe măsura lui şi să iasă din ascunzătoare. „Eşti incredibil, Sylvester!“ îi spune Tim auzindu-l, iar cei doi încep să exerseze şi să-şi petreacă timpul împreună, aşa cum fac doar cei mai buni prieteni.

O poveste înduioşătoare despre bucuria de a fi tu însuţi, despre încrederea în forţele proprii şi despre prietenia adevărată, care se naşte atunci când împărtăşeşti cu ceilalţi aceleaşi pasiuni şi aceleaşi visuri.