Inevitabilul. Cele 12 forte tehnologice care ne modeleaza viitorul

în stoc
SKU
a262508
44.00 LEI
Pe scurt
Inevitabilul. Cele 12 forte tehnologice care ne modeleaza viitorul Multe dintre schimbarile din urmatoarele decenii sunt inevitabile, din cauza tendintelor tehnologice aflate in miscare. In aceasta carte fascinanta si provocatoare, Kevin Kelly face o evaluare optimista a viitorului, aratand ca inovatiile care deja ne influenteaza viata - de la realitatea virtuala la inteligenta artificiala incorporata in tot ceea ce producem - pot fi intelese pornind de la cateva forte determinante.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție Sapiens
ISBN 978-606-710-862-0
Traducător Mihaela Sofonea
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInevitabilul. Cele 12 forte tehnologice care ne modeleaza viitorul
Rating-ul tău

Inevitabilul. Cele 12 forte tehnologice care ne modeleaza viitorul

Multe dintre schimbarile din urmatoarele decenii sunt inevitabile, din cauza tendintelor tehnologice aflate in miscare. In aceasta carte fascinanta si provocatoare, Kevin Kelly face o evaluare optimista a viitorului, aratand ca inovatiile care deja ne influenteaza viata - de la realitatea virtuala la inteligenta artificiala incorporata in tot ceea ce producem - pot fi intelese pornind de la cateva forte determinante.

E vorba despre tendinte ce revolutioneaza modul in care cumparam, lucram, invatam si comunicam unii cu altii. Kelly identifica si descrie acesti vectori, explorand felul in care se intersecteaza si conlucreaza. Intelegandu-i si acceptandu-i, ne va fi mai usor sa ne adaptam noilor conditii si sa profitam din plin de beneficiile tehnologiei. Cartea aceasta este indispensabila celor ce vor sa identifice directia optima pentru afacerea si domeniul lor de activitate sau chiar pentru propriile aspiratii, pe masura ce aceasta lume noua prinde contur.
 
Oricine poate sa se pretinda profet, ghicitor sau futurolog. Insa Kevin Kelly chiar are dreptate. [...] Schimbarile tehnologice, culturale si sociale pe care le anticipeaza in acest volum sunt cu adevarat inevitabile. E ca si cum ai avea in mana un glob de cristal. - David Pogue, YAHOO Tech
 
Argumentele lui Kelly sunt bine fundamentate, iar entuziasmul lui este contagios. Cititorii se vor bucura de calatoria pe care le-o propune. - Kirkus Reviews