Inexplicabila logica a vietii mele

în stoc
SKU
a260354
59.00 LEI
Pe scurt
Prima zi din clasa a douasprezecea. Totul este pe cale sa se schimbe. Pana in clipa asta, Sal fusese mereu sigur unde ii e locul, langa tatal sau adoptiv, gay, si in familia lor mexicano-americana, plina de iubire. Acum insa a ajuns brusc obsedat de propria istorie, iar evenimente dintre cele mai grave il silesc sa se confrunte, alaturi de prietena lui cea mai buna, Samantha, cu probleme precum credinta, moartea si durerea provocata de pierderea cuiva drag. Sal ajunge pe neasteptate sa sara la bataie, sa puna totul sub semnul intrebarii si sa descopere ca nu mai stie cine este cu adevarat.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 978-606-401-932-5
Traducător Cornelia Marinescu
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInexplicabila logica a vietii mele
Rating-ul tău

Prima zi din clasa a douasprezecea. Totul este pe cale sa se schimbe. Pana in clipa asta, Sal fusese mereu sigur unde ii e locul, langa tatal sau adoptiv, gay, si in familia lor mexicano-americana, plina de iubire. Acum insa a ajuns brusc obsedat de propria istorie, iar evenimente dintre cele mai grave il silesc sa se confrunte, alaturi de prietena lui cea mai buna, Samantha, cu probleme precum credinta, moartea si durerea provocata de pierderea cuiva drag. Sal ajunge pe neasteptate sa sara la bataie, sa puna totul sub semnul intrebarii si sa descopere ca nu mai stie cine este cu adevarat.

Benjamin Alire Saenz, autorul premiat al romanului Aristotel si Dante Descopera Secretele Universului, tese o superba si complexa poveste despre iubire, identitate si familii care s-au pierdut si s-au regasit.

O explorare fascinanta, plina de poezie a familiei, prieteniei, dragostei si pierderii. - New York Times Book Review

Autorul cartii Aristotel si Dante Descopera Secretele Universului o alta perspectiva memorabila si plina de duiosie asupra vietilor emotionale ale adolescentilor aflati in pragul maturizarii. - Kirkus Reviews
 
Teme precum dragostea, responsabilitatea sociala, moartea si mantuirea sunt impletite ingenios cu personaje bine conturate si o poveste convingatoare. Aceasta carte complexa, sensibila si profund emotionanta este frumos scrisa si va ramane in mintea cititorilor. - School Library Journal