Infrunta lucrurile dificile

în stoc
SKU
a268672
63.00 LEI
Pe scurt
Sa fii dur este noua ta superputere! Ai incredere - chiar poate sa-ti schimbe viata si intreaga perspectiva asupra lumii. Si tu crezi ca sa fii dur inseamna sa nu-ti pese de nimic, sa treci peste situatiile dificile fara sa te uiti in urma, sa nu-ti manifesti emotiile, sa nu dai niciun semn de vulnerabilitate? Atunci nu esti singurul... care greseste.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Biblioterapia
ISBN 978-606-441-582-0
Traducător Anastasia Ilie
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInfrunta lucrurile dificile
Rating-ul tău

Sa fii dur este noua ta superputere! Ai incredere - chiar poate sa-ti schimbe viata si intreaga perspectiva asupra lumii.

Si tu crezi ca sa fii dur inseamna sa nu-ti pese de nimic, sa treci peste situatiile dificile fara sa te uiti in urma, sa nu-ti manifesti emotiile, sa nu dai niciun semn de vulnerabilitate? Atunci nu esti singurul... care greseste.

Steve Magness, fost alergator de performanta, iti explica de ce e depasita aceasta viziune si iti arata cum sa-ti dezvolti adevarata duritate psihica. Mai exact, te ajuta sa-ti recunosti si sa-ti controlezi trairile sufletesti, sa-ti depasesti complexele si sa evoluezi in ciuda propriilor slabiciuni si traume, pentru a infrunta cu succes incercarile la care te supune viata.

STEVE MAGNESS a fost sportiv de performanță, iar în prezent e coach pe probleme de reziliență și aptitudini mintale și lucrează cu antreprenori și sportivi. A absolvit University of Houston și George Mason University. Articolele lui au apărut în numeroase publicații, printre care Forbes, Sports IllustratedMen’s HealthThe New YorkerThe Wall Street JournalThe New York TimesThe Guardian și Business Insider. Este cofondator al platformei online The Growth Equation, care oferă asistență celor care își doresc să înțeleagă și să practice starea de bine și performanța. Cărțile lui s-au vândut în peste 750 000 de exem-plare și au fost traduse în peste 25 de limbi.