Ingeri de femeie. Set carti-oracol bilingve + ghid

în stoc
SKU
a256629
55.59 LEI
Pe scurt
Draga prietena, In vremurile de azi, femeile sunt in cautare de noi cai si intelesuri. Fiecare femeie isi doreste sa afle ce fel de persoana este cu adevarat. Toate suntem compuse din toate "modelele" feminine anterioare si contemporane noua. Indiferent de haina purtata, femeia isi pastreaza in sinea ei identitatile tuturor femeilor din ea.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 594-458-230-363-8
Număr de pagini 154
Formatul cărţii 90 x 14 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIngeri de femeie. Set carti-oracol bilingve + ghid
Rating-ul tău
Draga prietena,
 
In vremurile de azi, femeile sunt in cautare de noi cai si intelesuri. Fiecare femeie isi doreste sa afle ce fel de persoana este cu adevarat. Toate suntem compuse din toate "modelele" feminine anterioare si contemporane noua. Indiferent de haina purtata, femeia isi pastreaza in sinea ei identitatile tuturor femeilor din ea.
Cu siguranta ca toate raspunsurile pe care le cauti se afla in tine. Mereu au fost acolo. Scopul setului de carti-oracol Ingeri de femeie este sa te ajute prin a-ti deschide calea constientizarilor de sine. Ele constituie o calauzire divina pe teritoriul vast si profund al sufletului tau. Setul de carti-oracol iti ofera o prietenie bazata pe sinceritate si lipsita de judecata. Le poti utiliza fie extragand una dintre ele, fie prin aplicarea oricarei variante de joc cu ele, fie prin orice alta metoda creativa care ti se pare oportuna in momentul cand vrei sa le folosesti. Cartile-oracol Ingeri de femeie isi pot gasi locul atat in dormitorul tau, cat si in geanta, pentru a-ti fi alaturi in calatoriile tale.
 
Ingerii iti sunt alaturi pe Calea ta!