Inima de bunic

în stoc
SKU
a231263
45.00 LEI
Pe scurt
Ajuta-l pe cel mic sa inteleaga mai bine legatura dintre bunici si nepoti prin intermediul povestii Inima de bunic, de Irena Trevisan si Enrico Lorenzi. Cu ajutorul cartii pentru copii Inima de bunic, cei mici descopera iubirea si daruirea pura a bunicului, dar si importanta aventurii la varste fragede. Undeva, in inima muntilor, locuiesc un bunic si nepotul sau iubit. Casuta lor este modesta, dar curata, si sta de veghe mandra pe malul unui lac. Cu ajutorul bunicului, nepotelul exploreaza lumea. Impreuna, cei doi decid sa astearna intr-un jurnal toate experientele lor de zi cu zi. Mergand la pescuit, la cules de fructe sau strans lemne, nepotul invata cum sa isi implineasca nevoile de baza, dar si sa exploreze lumea din jurul sau. Latura emotionala si legatura atemporala dintre bunic si nepot sunt surprinse cu ajutorul jurnalului cu amintiri.
Mai multe informații
EdituraKatartis
Ediția cărții I
ISBN 978-606-967-731-5
Traducător Patricia Radulescu
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 24 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInima de bunic
Rating-ul tău

Ajuta-l pe cel mic sa inteleaga mai bine legatura dintre bunici si nepoti prin intermediul povestii Inima de bunic, de Irena Trevisan si Enrico Lorenzi.

Cu ajutorul cartii pentru copii Inima de bunic, cei mici descopera iubirea si daruirea pura a bunicului, dar si importanta aventurii la varste fragede.

Undeva, in inima muntilor, locuiesc un bunic si nepotul sau iubit. Casuta lor este modesta, dar curata, si sta de veghe mandra pe malul unui lac. Cu ajutorul bunicului, nepotelul exploreaza lumea. Impreuna, cei doi decid sa astearna intr-un jurnal toate experientele lor de zi cu zi. Mergand la pescuit, la cules de fructe sau strans lemne, nepotul invata cum sa isi implineasca nevoile de baza, dar si sa exploreze lumea din jurul sau. Latura emotionala si legatura atemporala dintre bunic si nepot sunt surprinse cu ajutorul jurnalului cu amintiri.

Naratiunea este simpla, iar textul este lizibil. Stilul de scris este unul prietenos, foarte apropiat de limbajul colocvial, iar cel mic va parcurge cu usurinta paginile.

Povestea este ilustrata sugestiv, in cele mai mici detalii, cu tablouri din natura si scene din casuta celor doi. Astfel, copiii isi pot imagina cu usurinta intreaga actiune.

Coperta cartii este caserata pe carton plastifiat mat si lacuita selectiv, lucru ce ii ofera un aspect deosebit. Paginile interioare sunt imprimate pe hartie DCM si protejate cu un strat de lac UV suplimentar, pentru protectia culorilor. Paginile sunt legate de coperta prin coasere si lipire cu termoclei, facandu-le mai durabile in timp.