Inima războinicului soarelui

în stoc
SKU
a258561
69.00 LEI
Pe scurt
Continuarea spectaculoasă a volumului Fiica Zeiței Lunii pătrunde mai adânc în fascinanta mitologie chineză, încheind epopeea lui Xingyin, fiica lui Chang’e și a arcașului muritor Houyi, care înfruntă un pericol nou și înspăimântător la adresa tărâmului ei în această poveste impresionantă despre dragoste, sacrificii și speranță.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 9786306525218
Traducător Bogdan Voiculescu
Număr de pagini 520
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInima războinicului soarelui
Rating-ul tău

După ce Împăratul Celest i-a redat libertatea mamei sale, Xingyin înflorește în pacea fermecătoare a căminului ei. Dar liniștea fragilă este periclitată de o magie stranie descoperită pe lună și de schimbările tulburătoare din Regatul Celest. Deși este hotărâtă să evite amenințarea tot mai apăsătoare, un adevăr șocant o împinge pe Xingyin să ia o decizie primejdioasă.

Nevoită să fugă din nou de pe lună și ajutată de tovarășii ei, tânăra se aventurează în ținuturile necunoscute ale Tărâmului Nemuritorilor, unde întâlnește creaturi legendare și monarhi vicleni, prieteni dragi și adversari neînduplecați. Pentru că alianțele se risipesc precum valurile, Xingyin lasă în urmă vechile dușmănii și apelează la ajutorul celor mai neașteptați aliați.

Pe măsură ce teroarea de nedescris cuprinde tărâmul, Xingyin ajunge să cunoască adevărul ascuns în propria inimă și să înfrunte o nouă și malefică forță care amenință să distrugă toate lucrurile la care ține și toate lumile pe care a ajuns să le îndrăgească… chiar dacă prețul cerut va fi sacrificiul suprem.