Instant Karma

în stoc
SKU
a255205
59.00 LEI
Pe scurt
Instant Karma este o poveste de dragoste contemporană în care Marissa Meyer, autoarea romanelor HEARTLESS. Povestea nespusă a Reginei de Cupă și AURIT, ne dezvăluie cu ajutorul intuiției karmice cât de mică este diferența dintre virtute și vanitate, generozitate și lăcomie, dragoste și ură… și destin.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
ISBN 9786306525126
Traducător Iulia Dromereschi
Număr de pagini 488
Formatul cărţii 14 x 20,5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInstant Karma
Rating-ul tău

Prudence Barnett este o perfecționistă care se grăbește întotdeauna să-i judece pe locuitorii leneși, aroganți și nepoliticoși ai orășelului ei de coastă. Visurile de justiție cosmică i se împlinesc atunci când, după o noapte petrecută cu prietenii, se trezește brusc înzestrată cu abilitatea de a arunca instant karma – atât bună, cât și rea – asupra celor din jurul ei.

Euforică, Pru își folosește puterea pentru a-i pedepsi pe toți, de la vandalii publici la bârfitorii răutăcioși, dar există o persoană asupra căreia noul ei har nu funcționează așa cum se așteaptă: Quint Erickson, partenerul ei de laborator, un pierde-vară enervant de drăguț și impresionant de nobil, mai ales când vine vorba de munca sa de la Centrul de Salvare a Animalelor Marine Fortuna Beach.

Când se resemnează să lucreze la centru ca să obțină puncte în plus la școală, Pru începe să descopere adevărul despre leii-de-mare, problemele de mediu și semnalele romantice neclare – nu neapărat în această ordine.