Întâlniri cu sfinţi

Epuizat din stoc
SKU
C130639
20.00 LEI
Pe scurt
Cartea mitropolitului Veniamin Fedcenkov este atrăgătoare, mai întîi, prin evantaiul personajelor extraordinare cuprinse în ea (mulţi din cei pomeniţi au fost, cu timpul, trecuţi în rîndul sfinţilor) şi, mai apoi, prin scriitura directă şi sinceră, proprie doar autorilor care au ceva de spus. Cititorul are de parcurs un sinaxar fascinant – presărat cu amănunte cotidiene din viaţa stareţilor de la Optina şi a altor călugări sporiţi – care reuşeşte să ni-i aducă pe sfinţi cu mult mai aproape. (Ieromonah Savatie Baştovoi)

Cartea mitropolitului Veniamin Fedcenkov este atragatoare, mai întîi, prin evantaiul personajelor extraordinare cuprinse în ea (multi din cei pomeniti au fost, cu timpul, trecuti în rîndul sfintilor) si, mai apoi, prin scriitura directa si sincera, proprie doar autorilor care au ceva de spus. Cititorul are de parcurs un sinaxar fascinant – presarat cu amanunte cotidiene din viata staretilor de la Optina si a altor calugari sporiti – care reuseste sa ni-i aduca pe sfinti cu mult mai aproape. (Ieromonah Savatie Bastovoi)


Cuprins: Optina, Numele lui Dumnezeu, Parintele Anatolie, Sotul si sotia, Hotelul dvorenilor, Staretii, Schitul, Sfîntul staret Nectarie, Pustia lui Zosima, Ascultarea la ciuperci, Parintele Dionisie, Completare, Episcopul Inochentie al Hersonului, Nevoitorii Crimeii, Preoti de parohie, Din însemnarile unui episcop, „Cerniciki”, „Zolotko”, Trei Nine, „A demonstrat”, L-a vazut pe Hristos

Mai multe informații
EdituraCathisma
Ediția cărții I
Număr de pagini 200
Formatul cărţii 11 x 20 cm
Tip copertă Ediţie cartonată
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsÎntâlniri cu sfinţi
Rating-ul tău