Inteligenta creativa. CQ. 3 ani

în stoc
SKU
a144140
34.50 LEI
Pe scurt
Seria CQ – inteligența creativă din colecția MultiQ, este dedicată dezvoltării inteligenței spațial-vizuale și a celei muzical-ritmice. Inteligența spațial-vizuală se referă la capacitatea de a crea și folosi reprezentări vizuale ale lumii înconjurătoare. Copiii înzestrați predominant cu acest tip de inteligență „gândesc în imagini”, învață cel mai bine cu ajutorul reprezentărilor grafice, adoră să deseneze, să picteze și să realizeze construcții din cuburi. Ar putea deveni pictori, sculptori, graficieni, cartografi, designeri sau arhitecți.
Mai multe informații
EdituraGama
Colecție MultiQ
Ediția cărții I
ISBN 978-973-149-680-1
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 20 x 29 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInteligenta creativa. CQ. 3 ani
Rating-ul tău

Seria CQ – inteligența creativă din colecția MultiQ, este dedicată dezvoltării inteligenței spațial-vizuale și a celei muzical-ritmice. Inteligența spațial-vizuală se referă la capacitatea de a crea și folosi reprezentări vizuale ale lumii înconjurătoare. Copiii înzestrați predominant cu acest tip de inteligență „gândesc în imagini”, învață cel mai bine cu ajutorul reprezentărilor grafice, adoră să deseneze, să picteze și să realizeze construcții din cuburi. Ar putea deveni pictori, sculptori, graficieni, cartografi, designeri sau arhitecți.

Inteligența muzical-ritmică îi caracterizează pe copiii sensibili la ritm și sunetele din jur. Aceștia preferă poveștile audio, rețin și interpretează cu ușurință cântece, sunt atrași de instrumentele muzicale și răspund cel mai bine la stimuli sonori. Ar putea deveni compozitori, cântăreți, muzicieni, DJ sau ingineri de sunet. Cartea cu activități îl ajută pe copil să deprindă anumite abilități muzicale, să coloreze, să deseneze, să devină mai creativ, să își dezvolte simțul estetic și să își îmbunătățească capacitatea de concentrare etc.