Interioare din România (selecție 2020)

Epuizat din stoc
SKU
a215729
63.00 LEI
Pe scurt

Cristina Elena Gheorghiu este o economistă care s-a transformat ca prin farmec în autor de cărți pentru copii.

Prin natura profesiei sale, se află zilnic în contact cu cifre, tabele de calcul și sume. Dar cuvintele sunt cele care o înveselesc și îi colorează sufletul. În fiecare seară, citește povești împreună cu Andrei, băiețelul ei. Pornesc astfel în călătorii minunate alături de personaje cunoscute tuturor copiilor sau inventate de ei. Așa s-a născut Năsuc, într-o seară de iarnă, când căutau noi prieteni alături de care să călătorească în lumea nemărginită a poveștilor.

Cel mai nou album din seria igloobest, Interioare din România – selecție 2020 este dedicat amenajărilor de locuințe românești contemporane. Acasă a devenit mai mult ca oricând un teritoriu în care ne simțim în siguranță și unde e nevoie de spațiu inteligent, conturat inclusiv pentru noi funcțiuni precum work from home.
Cele 15 proiecte ale volumului prezintă amenajări de interior recente, dintre care unele finalizate chiar în pandemie, fiind o selecție variată ca suprafață, concept sau profil al beneficiarilor, dar care se întâlnește în zona inovației și a creativității soluțiilor propuse.

Mai multe informații
EdituraIgloo Media
Colecție igloopatrimoniu
Ediția cărții II
ISBN 6421717001113
Traducător Ioana Văcărescu
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 19 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2020
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInterioare din România (selecție 2020)
Rating-ul tău