Intoarcerea la Liniste

Epuizat din stoc
SKU
a114121
20.23 LEI
Pe scurt

Urmeaza Calatoria Vietii. Calatoria de Intoarcere la Liniste.

Totul exista in Liniste. Dincolo de aparentele sunetelor, dincolo de ganduri, dincolo de tot ceea ce este temporar, exista o adiere fara de forma a Infinitului. O adiere care anunta Prezenta Intrinseca a Linistii. Orice tactica si metoda se dizolva de la Sine, in clipele de conectare constienta la Liniste. Caci in spatele sunetului, se afla Linistea din care provine sunetul; in profunzimea sunetului, se afla Linistea din care s-a dezvoltat sunetul; in inima sunetului, se afla Linistea din care a pornit sunetul.


Sunetul provine din Liniste si se intoarce in Liniste, insa Linistea poate exista si fara sunet, in timp ce sunetul nu poate exista fara Linistea din care provine. Tocmai de aceea, Linistea este transcendenta sunetului, fiind chiar dimensiunea fara dimensiuni, in care se naste sunetul. Linistea nu cere, ci accepta totul. Linistea nu se consuma, nu incepe si nu se sfarseste. Cuprinde inceputul si sfarsitul, insa ramane in Acum, pentru ca singura clipa in care exista Linistea, este clipa de Acum. Eternitatea Acestei Clipe. Vesnicul Acum.


Cartea Intoarcerea la Liniste nu se citeste prin concentrarea excesiva asupra cuvintelor, ci, mai degraba, prin odihnirea privirii in spatele cuvintelor. Spatiile dintre litere sunt locuite de Liniste si sustin existenta literelor. Dorinta excesiva de a intelege un joc de cuvinte te poate indeparta de ceea ce se transmite cu adevarat. Tot ceea ce este necesar de auzit, se va auzi printre randuri. Poate ca, in acest moment, exista o dorinta de a intelege mai multe, insa pe parcursul calatoriei, aceasta dorinta se va pierde in asternerea blanda a Linistii. Nu este nimic de inteles. Totul vine de la Sine.


Urmeaza Calatoria Vietii. Calatoria de Intoarcere la Liniste.

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 978-606-639-084-2
Număr de pagini 224
Tip copertă brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIntoarcerea la Liniste
Rating-ul tău