Între aceste ziduri blestemate

în stoc
SKU
a248482
Preț special 44.25 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Andromeda este o debtera – o exorcistă instruită să alunge Marele Deochi din casele blestemate. Dar mentorul ei a dat-o afară îna¬inte să-și poată obține licența. Acum singura ei speranță este să găsească un Patron – un indi¬vid bogat, cu multe relații, care să garanteze pentru calitățile sale. Atunci când Magnus Rochester, un moștenitor tânăr și chipeș, îi propune să o angajeze, Andromeda acceptă fără ezitare. Nu contează că Magnus e crud, provocator și excentric, că în contractul lor există o mulțime de reguli ciudate și că zece debtera au renunțat la slujba aceasta înaintea ei. Dacă vrea să-și câștige existența, Andromeda nu are de ales. Curând însă își dă seama că e o slujbă pericu¬loasă, cu Manifestări înfiorătoare la tot pasul și că Magnus are o mulțime de secrete. Dacă rămâne, e foarte probabil să o aștepte moartea, dar nu vrea cu niciun chip să-l lase pe Magnus să-și împlinească singur destinul blestemat, fiindcă Andromeda s-a îndrăgostit de el fără speranță.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 9786064014719
Traducător Oana Dușmănescu
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsÎntre aceste ziduri blestemate
Rating-ul tău

Bestseller New York Times încă de la apariție

Alegerea Clubului de lectură al lui Reese Witherspoon pe 2021

Andromeda este o debtera – o exorcistă instruită să alunge Marele Deochi din casele blestemate. Dar mentorul ei a dat-o afară înainte să-și poată obține licența. Acum singura ei speranță este să găsească un Patron – un individ bogat, cu multe relații, care să garanteze pentru calitățile sale.
Atunci când Magnus Rochester, un moștenitor tânăr și chipeș, îi propune să o angajeze, Andromeda acceptă fără ezitare. Nu contează că Magnus e crud, provocator și excentric, că în contractul lor există o mulțime de reguli ciudate și că zece debtera au renunțat la slujba aceasta înaintea ei.
Dacă vrea să-și câștige existența, Andromeda nu are de ales.
Curând însă își dă seama că e o slujbă periculoasă, cu Manifestări înfiorătoare la tot pasul și că Magnus are o mulțime de secrete. Dacă rămâne, e foarte probabil să o aștepte moartea, dar nu vrea cu niciun chip să-l lase pe Magnus să-și împlinească singur destinul blestemat, fiindcă Andromeda s-a îndrăgostit de el fără speranță.

„Un debut magic, în stil gotic, cu ecouri etiopiene, inspirat din celebrul roman clasic Jane Eyre." – Harper’s Bazaar

„Un roman în care se împletesc tradiții oculte cu o poveste de iubire nemuritoare." – Ms. Magazine

„O lectură perfectă pentru cei care iubesc poveștile misterioase, genul romance și suspansul." – Booklist

„Eroina neînfricată din romanul lui Lauren Blackwood trebuie să cucerească lumea supranaturalului și să supraviețuiască." – Girls’ Life Magazine

Lauren Blackwood este o scriitoare americană de origine jamaicană, care scrie romane ce împletesc genul fantasy cu romance-ul, adresate cititorilor de toate vârstele. Când nu scrie, este fizioterapeută și violonistă, fiindcă nu se poate hotărî să aleagă o singură carieră. Locuiește în Virginia, SUA. Între acele ziduri blestemate este romanul său de debut.