Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE+ D, DE, camioane, autobuze

Epuizat din stoc
SKU
a259604
61.01 LEI
Pe scurt
Conceputa pentru a veni in ajutorul acelora care doresc obtinerea permisului de conducere categoria CD, lucrarea INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA CD include: Intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulatie rutiera, structurate pe capitole care acopera intreaga tematica a codului rutier in vigoare, atat pentru CATEGORIA C – AUTOCAMIOANE si CATEGORIA D – AUTOCAMIOANE, cat si pentru CATEGORIILE CE si DE (REMORCAREA). Capitolele sunt urmate de grila raspunsurilor corecte si de teste pentru exersarea cunostintelor dobandite. Intrebarile sunt sustinute de fotografii explicite, care ajuta la cresterea gradului de intelegere a diverselor situatii din trafic Principalele legi ale codului rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta nr. 195/2002), un capitol care trateaza raspunderea contraventionala (enumerarea situatiilor si a motivelor pentru care se pot retine permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia si certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, precum si cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul) O anexa a indicatoarelor. Lucrarea este permanent adaptata la noua legislatie rutiera din Romania si asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reusita la examenul pentru obtinerea permisului.
Mai multe informații
EdituraNational
ISBN 9789736591709
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 16.5 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIntrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE+ D, DE, camioane, autobuze
Rating-ul tău

Conceputa pentru a veni in ajutorul acelora care doresc obtinerea permisului de conducere categoria CD, lucrarea INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA CD include:

  • Intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulatie rutiera, structurate pe capitole care acopera intreaga tematica a codului rutier in vigoare, atat pentru CATEGORIA C – AUTOCAMIOANE si CATEGORIA D – AUTOCAMIOANE, cat si pentru CATEGORIILE CE si DE (REMORCAREA). Capitolele sunt urmate de grila raspunsurilor corecte si de teste pentru exersarea cunostintelor dobandite. Intrebarile sunt sustinute de fotografii explicite, care ajuta la cresterea gradului de intelegere a diverselor situatii din trafic

  • Principalele legi ale codului rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta nr. 195/2002), un capitol care trateaza raspunderea contraventionala (enumerarea situatiilor si a motivelor pentru care se pot retine permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia si certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, precum si cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul)

  • O anexa a indicatoarelor.

Lucrarea este permanent adaptata la noua legislatie rutiera din Romania si asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reusita la examenul pentru obtinerea permisului.