Intrigi la Versailles. Rivale

în stoc
SKU
a218073
34.90 LEI
Pe scurt

Christine Féret-Fleury, autoarea îndrăgitei cărți Fata care citea în metrou, revine cu o serie incitantă — Intrigi la Versailles —, ce aduce în atenția cititorilor strălucitoarea curte regală a lui Ludovic al XIV-lea, supranumit Regele Soare. Christine s-a născut la Paris și a studiat Literele. A lucrat ca editor la Editura Gallimard Jeunesse. În 1996 a debutat cu un volum pentru tineri — Le petit tamour —, iar în 1999 i s-a publicat primul său roman pentru adulți, care i-a adus Premiul Antigona. A scris peste douăzeci de cărți. În prezent, Christine locuiește în Provence.

La Versailles e mare tumult! Curtea regelui Ludovic al XIV-lea este copleșită!

O nou-venită acaparează atenția tuturor: o roșcată strălucitoare, care se prezintă drept Rouge şi despre care nimeni nu știe nimic.

Devine modelul preferat al celebrului croitor Claude de Chinelle și o transformă într-o adevărată muză.

Invidia se dezlănțuie, iar rivalitățile încolțesc imediat. Această minunată făptură stârnește tot felul de emoții și sentimente.

Nici frumoasa Élise de La Valle, nici discretul cavaler Philippe de Saint-Agrève nu reușesc să-i afle secretul. Élise o detestă, iar Philippe o adoră. Dar, indiferent de reacțiile pe care le atrage, Rouge rămâne o enigmă…

Mai multe informații
EdituraEpica
ISBN 9786068754963
Traducător Elena-Anca Coman
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIntrigi la Versailles. Rivale
Rating-ul tău