Intrigi la Versailles. Secrete

în stoc
SKU
a227647
34.90 LEI
Pe scurt

Christine Féret-Fleury, autoarea îndrăgitei cărți Fata care citea în metrou, revine cu o serie incitantă — Intrigi la Versailles —, ce aduce în atenția cititorilor strălucitoarea curte regală a lui Ludovic al XIV-lea, supranumit Regele Soare. Christine s-a născut la Paris și a studiat Literele. A lucrat ca editor la Editura Gallimard Jeunesse. În 1996 a debutat cu un volum pentru tineri — Le petit tamour —, iar în 1999 i s-a publicat primul său roman pentru adulți, care i-a adus Premiul Antigona. A scris peste douăzeci de cărți. În prezent, Christine locuiește în Provence.

Élise de la Valle a pierdut duelul modei în fața întregii Curți, iar acum este silită să se mărite cu odiosul viconte de Peaudres. Deși noul ei soț o copleșește cu daruri scumpe, el ascunde secrete întunecate. O ține prizonieră pe Élise în castelul dărăpănat al familiei sale și îi interzice să se întoarcă la Versailles, locul după care tânăra tânjește.
Însă nici Rouge, fosta ei rivală, nu e într-o situație favorabilă. După ce a triumfat în prezența lui Ludovic al XIV-lea, a fost răpită și închisă într-un loc necunoscut, fără să știe ce o așteaptă. Printr-o ciudată întorsătură a sorții, tinerele încheie o alianță efemeră, pentru a evada din temnița lor.
Între timp, două persoane fac încercări disperate de a le salva. Philippe de Saint-Agrève e hotărât să o găsească pe Rouge, de care s-a îndrăgostit nebunește, iar Carmen, prietena frumoasei de La Valle, face sacrificii pentru a-i veni în ajutor.
Rămâne de văzut dacă vor ajunge înainte să fie prea târziu…

Mai multe informații
EdituraEpica
ISBN 9786069713044
Traducător Anca Irina Ionescu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13.5 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIntrigi la Versailles. Secrete
Rating-ul tău