Invat sa imi pese de ceilalti si de natura

în stoc
SKU
a256854
Preț special 31.20 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
Fă cunoștință cu Monștrii Mâzgălici! Cel mai mult le place să le arate copiilor cât de distractive sunt bunele maniere. Aceste cărți sunt materialele perfecte, încât cei mici să înțeleagă bunele maniere într-un mod amuzant și de ce să le folosească.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-068-3
Număr de pagini 64
Formatul cărţii 19 x 25 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInvat sa imi pese de ceilalti si de natura
Rating-ul tău

Fă cunoștință cu Monștrii Mâzgălici!

Cel mai mult le place să le arate copiilor cât de distractive sunt bunele maniere.
Aceste cărți sunt materialele perfecte, încât cei mici să înțeleagă bunele maniere într-un mod amuzant și de ce să le folosească.

„Vreau eu cea mai mare bomboană de ciocolată” sau „Hai să ne jucăm fotbal! Voi fi căpitan de echipă!”. Sunt de multe ori primele dorințe ale copiilor, fără a se gândi și la nevoile celor din jur, prieteni sau necunoscuți.

Ambalaje de bomboane înghesuite după canapea sau coji, cotoare și sticle goale găsite în parc prin iarbă. Toate aceste situații le sunt cunoscute monstruleților Peniță, Pată, Pablo, Cerneală și Creionel. Folosind mult umor, puterea exemplului și recompense încurajatoare, haioasele personaje îi vor învăța pe cei mici să fie empatici și campioni ai curățeniei, să se gândească și la nevoile celorlalți, nu doar la ei înșiși și să strângă de fiecare dată gunoiul în urma lor.

„Strânge după tine
Și o să fie totul bine!”

„Cel mai frumos
este să fii generos.”

Bunele maniere nu înseamnă doar să rostești formule de politețe foarte cunoscute, ci să arăți și empatie față de ceilalți, grijă față de natură și locul în care trăiești.