Învățarea limbii engleze cu ajutorul poveștilor

în stoc
SKU
a267435
45.00 LEI
Pe scurt
Povestile in limba engleza ii vor indemna pe copii sa invete in mod natural limba engleza. Jocurile si exercitiile ii vor ajuta sa-si insusesca mai repede cuvintele noi. Copilul va invata propozitii intregi si expresii curente in limba engleza. Posibilitatea de a le compara cu textul in varianta romaneasca va usura intelegerea vocabularului si insusirea lui temeinica. Povestile in limba engleza reprezinta o imbinare a invataturii cu jocul.
Mai multe informații
EdituraFlamingo GD
ISBN 9786067132618
Traducător Cristina Godun
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 21 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsÎnvățarea limbii engleze cu ajutorul poveștilor
Rating-ul tău
Invatarea limbii engleze cu ajutorul povestilor ofera cateva din povestile clasice in varianta romaneasca si in limba engleza.
 
Povestile in limba engleza ii vor indemna pe copii sa invete in mod natural limba engleza. Jocurile si exercitiile ii vor ajuta sa-si insusesca mai repede cuvintele noi. Copilul va invata propozitii intregi si expresii curente in limba engleza. Posibilitatea de a le compara cu textul in varianta romaneasca va usura intelegerea vocabularului si insusirea lui temeinica. Povestile in limba engleza reprezinta o imbinare a invataturii cu jocul.
 
In aceasta carte gasiti povestile: Ratusca cea urata The Ugly Duckling, Degetica Thumbelina, Hansel si Gretel Hansel and Gretel, Craiasa Zapezii The Snow Queen, Mica Sirena The Little Mermaid