Invatatorii de Grija. Adam, copilul viitorului

în stoc
SKU
a265438
89.00 LEI
Pe scurt
Adam, copilul viitorului este cartea a patra din seria Invatatorii de Grija Alex Donovici este cel mai tradus autor roman de literatura pentru copii. Dupa zeci si zeci de ani petrecuti pe Pamant alaturi de Sanziana si de urmasele ei Dragaice, Rocky se trezeste la loc in Universul Invatatorilor de Grija, pe regim intensiv de vitamine verde-brotacel.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Povestile Cristinei
ISBN 978-606-441-552-3
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 15 x 22 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInvatatorii de Grija. Adam, copilul viitorului
Rating-ul tău

Adam, copilul viitorului este cartea a patra din seria Invatatorii de Grija

Alex Donovici este cel mai tradus autor roman de literatura pentru copii.

Dupa zeci si zeci de ani petrecuti pe Pamant alaturi de Sanziana si de urmasele ei Dragaice, Rocky se trezeste la loc in Universul Invatatorilor de Grija, pe regim intensiv de vitamine verde-brotacel.

Tata Mare ii sughite ingrijorat la capatai - de data asta, pericolul pare mai mare ca niciodata. Iar ca sa intervina, Rocky va trebui sa calatoreasca intr-un oras din viitor! Acolo, cladirile arata toate la fel, pamantul e lipsit de vegetatie, toate sarcinile sunt indeplinite de roboti, barbatii, femeile si copiii se hranesc cu pasta alimentara, traiesc fantasme in realitatea virtuala si sunt purtati de colo-colo in fotolii-drone. Orice nevoie a lor e imediat ghicita si indeplinita de Inteligenta Artificiala, care doreste numai binele oamenilor. Sau nu?
 
Inchis in centrul de carantina, cimpanzeul Rocky il asteapta pe cel in ale carui maini stie ca se afla viitorul intregii omeniri: micul Adam. Aflati ce aventuri ii mai asteapta pe Invatatorii de Grija in al patrulea volum al seriei!

Aproape toti oamenii buni din jurul lui Alex si al Cristinei Donovici s-au alaturat proiectului lor. - Totul despre mame
 
Alex si Cristina Donovici au inregistrat un record absolut, care a pus pe jar tipografiile, librariile si depozitele de carte. - life