Invatatura Hathor

Epuizat din stoc
SKU
a113165
30.35 LEI
Pe scurt

Hathorii au fost prezenti in forma fizica in Tibet si in Egiptul antic, in perioada dinaintea faraonilor si s-au retras in astral, de unde au venit sa ne ajute, acum cand Pamantul si locuitorii lui se afla intr-o situatie ce nu a mai fost intalnita pana in prezent. Ei sunt Maestrii iubirii si sunetului si vin dintr-o civilizatie intergalactica inaltata. Mesajul lor, care contine si exercitii practice, ne ajuta sa folosim tehnici pentru a ne adapta corpul fizic la cerintele actuale de evolutie, sa intelegem fenomenul care se numeste „centura fotonica”, sa stim sa ne folosim energiile vindecatoare si multe altele. Vom gasi aici niste prieteni minunati, care se pun cu smerenie si iubire in slujba noastra.

Noi suntem Hathorii. Suntem maestri ai iubirii si ai sunetului, dintr-o civilizatie intergalactica inaltata. La fel cum, odinioara, am ajutat Egiptul si alte culturi antice, tot la fel acum ne-am intors ca sa participam la evolutia actuala si posibila, a omenirii.


Sunteti echilibrati si pregatiti de actiune, intr-o perioada de mare importanta din istoria constiintei de pe aceasta planeta, Se petrece ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum si, pentru noi, este o bucurie sa cooperam din nou cu voi si sa facem parte din constienta voastra constienta.


Daca sunteti dispusi sa fauriti noua lume, va invitam sa veniti cu noi, intr-o calatorie a mintii si inimii.


In carte sunt incluse doua CD-uri. Primul CD este o colectie fascinanta de inregistrari live, de la diverse ateliere intensive de lucru cu Hathorii. Asculta vocea lui Tom - care acopera patru octave - in timp ce transmite prin channeling sunetele catalitice si transformatoare ale Hathorilor. Al doilea CD consta din meditatii dirijate, din capitolele despre autocunoastere si Geometria Constiintei.

Mai multe informații
EdituraFor You
ISBN 978-973-853-488-9
Număr de pagini 290
Formatul cărţii 14x20
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInvatatura Hathor
Rating-ul tău