Invitație la nuntă

în stoc
SKU
a265474
59.90 LEI
Pe scurt
Atunci când este invitată la excentrica nuntă a lui Kaavi, Amaya este surprinsă și deopotrivă întristată să afle în sfârșit vești despre fosta ei cea mai bună prietenă, după prea mulți ani de tăcere. După ce tânăra descoperă că mirele este nimeni altul decât fostul ei iubit, nu mai are decât un gând: să împiedice această căsătorie cu orice preț! Curând începe săptămâna dedicată evenimentului, iar zvonuri despre trecutul miresei ies la suprafață, așa că Amaya simte că cineva a luat-o în vizor. În clipa în care Kaavi dispare și se presupune că este moartă, toate dovezile indică faptul că Amaya ar fi vinovata. Totuși, nimic nu este ce pare, căci Jayatissa dezvăluie cu iscusință ca toți invitații la nuntă au câte un secret întunecat, dar și planuri misterioase, iar Amaya nu este singura care plănuiește să o împiedice pe Kaavi să spună „da” și să o lase să trăiască fericită până la adânci batrâneți.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Bazaar
ISBN 9786060883760
Traducător Alexandru Macovescu
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsInvitație la nuntă
Rating-ul tău

Atunci când este invitată la excentrica nuntă a lui Kaavi, Amaya este surprinsă și deopotrivă întristată să afle în sfârșit vești despre fosta ei cea mai bună prietenă, după prea mulți ani de tăcere. După ce tânăra descoperă că mirele este nimeni altul decât fostul ei iubit, nu mai are decât un gând: să împiedice această căsătorie cu orice preț!

Curând începe săptămâna dedicată evenimentului, iar zvonuri despre trecutul miresei ies la suprafață, așa că Amaya simte că cineva a luat-o în vizor. În clipa în care Kaavi dispare și se presupune că este moartă, toate dovezile indică faptul că Amaya ar fi vinovata.

Totuși, nimic nu este ce pare, căci Jayatissa dezvăluie cu iscusință ca toți invitații la nuntă au câte un secret întunecat, dar și planuri misterioase, iar Amaya nu este singura care plănuiește să o împiedice pe Kaavi să spună „da” și să o lase să trăiască fericită până la adânci batrâneți.