IQ Focus. Animale • nivel Junior

în stoc
SKU
a174321
29.51 LEI
Pe scurt

Un adevarat fenomen editorial, romanul de debut al scriitoarei franceze Hélène Grémillon a devenit bestseller imediat dupa aparitie, in 2010, fiind tradus pana in prezent in 27 de tari. Confidentul a fost incununat in Franta cu numeroase premii, printre care Lauriers Verts de la Forêt des Livres – Prix du Premier Roman (2010), Prix Palissy (2011), Prix Emmanuel Roblès (2011), Prix Montalembert (2011) si Prix Jeune Talent Littéraire des Clubs de Lecture Saint-Germain-en-Laye (2011), in Germania primind Euregio-Schüler- Literaturpreis (2013).

IQ FOCUS • ANIMALE: JUNIOR ajută copilul să-și îmbunătățească atenția și, implicit, să-și dezvolte perseverența și puterea de concentrare.

 

Cele 40 de fișe refolosibile antrenează spiritul de observație, dar în același timp, copilul își dezvoltă și motricitatea fină, exersând ținerea corectă a instrumentului de scris. În plus, tematica aleasă ajută copilul să recapituleze cunoștințele despre lumea animalelor.

 

În jurul vârstei de 3 ani, copiii se pot concentra până la zece minute fără întrerupere asupra unei singure activități. Acest interval crește la 12 minute la vârsta de 4 ani și 15 minute de la 5 ani.

 

Pachetul include 5 tipuri de jocuri: găsește ce e diferit • găsește perechea • unește perechile • numără câte sunt • găsește intrusul. Cardurile educative se adresează copiilor de 3-4 ani care sunt fascinați de lumea animalelor, contribuind deopotrivă la dezvoltarea unor abilități mentale care vor ajuta la pregătirea intelectuală a acestuia.

 

Printre animalele ilustrate se regăsesc: renul, vulpea, cățelul, girafa, broasca-țestoasă, maimuța și multe altele, cunoscute sau mai puțin cunoscute de copil.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 9789731497990
Traducător Corina Popa
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 13 x 17 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIQ Focus. Animale • nivel Junior
Rating-ul tău