IQ Focus. In jurul meu • nivel Junior

în stoc
SKU
a174324
29.51 LEI
Pe scurt

Un adevarat fenomen editorial, romanul de debut al scriitoarei franceze Hélène Grémillon a devenit bestseller imediat dupa aparitie, in 2010, fiind tradus pana in prezent in 27 de tari. Confidentul a fost incununat in Franta cu numeroase premii, printre care Lauriers Verts de la Forêt des Livres – Prix du Premier Roman (2010), Prix Palissy (2011), Prix Emmanuel Roblès (2011), Prix Montalembert (2011) si Prix Jeune Talent Littéraire des Clubs de Lecture Saint-Germain-en-Laye (2011), in Germania primind Euregio-Schüler- Literaturpreis (2013).

IQ FOCUS • ÎN JURUL MEU: JUNIOR ajută copilul să-și îmbunătățească atenția și, implicit, să-și dezvolte perseverența și puterea de concentrare.

 

 

Cele 40 de fișe refolosibile antrenează spiritul de observație, dar în același timp, copilul își dezvoltă și motricitatea fină, exersând ținerea corectă a instrumentului de scris. În plus, tematica aleasă îl ajută să-și dezvolte vocabularul.

 

Pachetul include 5 tipuri de jocuri: găsește ce e diferit • găsește perechea • găsește trei de același fel • numără câte sunt • găsește intrusul. În jurul vârstei de 3 ani, copiii se pot concentra până la zece minute fără întrerupere asupra unei singure activități. Acest interval crește la 12 minute la vârsta de 4 ani și 15 minute de la 5 ani.

 

 

Cardurile educative se adresează copiilor de 3-4 ani care sunt fascinați de tot ceea ce se regăsește în jurul lor: obiecte casnice, vehicule sau alte elemente care le stârnește curiozitatea. Copilul nu doar că va afla mai multe despre obiectele din jurul lui, dar își va dezvolta mai multe abilități mentale, care vor contribui la pregătirea intelectuală a acestuia.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 9789731498027
Traducător Corina Popa
Număr de pagini 40
Formatul cărţii 13 x 17 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIQ Focus. In jurul meu • nivel Junior
Rating-ul tău