Istorie. Manual pentru clasa a IV-a

în stoc
SKU
E20054
13.48 LEI
Pe scurt
Manualul de istorie pentru clasa a IV-a este primul text istoric coerent şi sistematizat din viaţa unui elev. Aşadar, autorii au avut în vedere o naraţiune istorică plină de sens, atractivă şi bine documentată, însă elaborată în perfectă conformitate cu rigorile didacticii moderne.
Manualul este structurat în 6 capitole, iar capitolele cuprind fiecare lectiile de baza, dosare tematice si pagini special destinate evaluarii si autoevaluarii.

Fiecare capitol este precedat de o pagina speciala prin care cititorul-elev (pasiunea pentru istorie se dezvolta prin lectura) face cunostinta cu tematica intregului capitol.Lectiile propriu-zise sunt organizate pe doua pagini, pagina din stanga fiind rezervata evaluarii si analizei documentelor istorice scrise sau iconografice.Informatiile suplimentare asupra unor continuturi dezbatute in capitol se regasesc in dosarele tematice.

Activitati didactice semnalate iconografic: Activitate de grup, Lucrul cu marturia istorica, Aplicatie practica, Portofoliu, Observarea imaginii, Punctul tau de vedere, Stiati ca...Paginile de istorie distractiva pun la incercare, intr-un mod agreabil si amuzant, perspicacitatea elevilor. Ele demonstreaza potentialul educativ al unei abordari ludice, chiar si atunci cand obiectul abordat este trecutul istoric.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Educational
Ediția cărții a II-a
ISBN 973-689-073-4
Număr de pagini 122
Formatul cărţii 16.5x23.5 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIstorie. Manual pentru clasa a IV-a
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!