Italiana în 20 de pași (conține CD)

Epuizat din stoc
SKU
C146374
45.41 LEI
Pe scurt

Italiana în 20 de pași are, ca prim element de noutate, un CD atașat ce conține lectura textelor și prezintă cele mai importante noțiuni absolut necesare celor care, pasionați fiind de limba italiană, doresc să o învețe bine și repede.

Fiecare unitate didactica a fost structurata pe doua mari directii: pe de o parte, textul cu vocabularul aferent si chestiuni legate de lexic si imbogatirea vocabularului, pe de alta parte, gramatica, in special probleme de morfologie si sintaxa, cu toata gama de mijloace necesare pentru intelegerea corecta, deplina, fara un efort prea mare din partea celui care doreste sa patrunda in universul bogat al limbii italiene.


Exercitiile, foarte numeroase si diferite ca mod de concepere, absolut necesare pentru ca prin ele se fixeaza cunostintele noi, acopera atat lexicul, cat si gramatica, au o anumita gradare a dificultatilor, iar cheia acestora se afla la sfarsitul fiecarei unitati. Cartea se adreseaza elevilor, studentilor si celor care vor sa lucreze in Italia sau doar sa o viziteze si se va dovedi cu siguranta un instrument de lucru accesibil si util.

Mai multe informații
EdituraCorint
ISBN 9789731354460
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 14.5x20
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsItaliana în 20 de pași (conține CD)
Rating-ul tău