Iubim sau ne mintim?

în stoc
SKU
a259310
Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI
Pe scurt
Te-ai întrebat vreodată care este secretul cuplurilor care rămân împreună? Cum reușesc să păstreze vie acea scânteie care i-a adus cândva aproape unul de celălalt? Andrei Vulpescu a pornit în căutarea răspunsurilor la întrebările tale despre viața în doi și le-a strâns în paginile unei cărți pline de lecții și sfaturi utile, care te va ajuta să construiești acea relație matură și armonioasă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Cartea este o hartă care îți va ghida pașii în lumea imprevizibilă a relațiilor moderne.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303050997
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubim sau ne mintim?
Rating-ul tău

Te-ai întrebat vreodată care este secretul cuplurilor care rămân împreună? Cum reușesc să păstreze vie acea scânteie care i-a adus cândva aproape unul de celălalt?

Andrei Vulpescu a pornit în căutarea răspunsurilor la întrebările tale despre viața în doi și le-a strâns în paginile unei cărți pline de lecții și sfaturi utile, care te va ajuta să construiești acea relație matură și armonioasă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Cartea este o hartă care îți va ghida pașii în lumea imprevizibilă a relațiilor moderne

Autorul îmbină lecțiile extrase din ședințele de consiliere cu cele învățate pe propria piele pentru a ne ajuta să înțelegem cât de important este să ne dezvoltăm inteligența emoțională în cuplu și să creștem împreună.

Prin exercițiile propuse, Iubim sau ne mințim? ne îndeamnă să privim dincolo de emoțiile frumoase ale începutului, dar și dincolo de frica de infidelitate sau de abandon, pentru a ne asuma toată munca din spatele unei relații cu adevărat sănătoase.